De NLGS Bonusvoucher actie ook in 2025!

Terug naar home

De NLGS Bonusvoucher actie ook in 2025!

Het NLGS member get member programma is populair, daarom hebben we nu al besloten deze actie ook in 2025 aan te bieden. Hoe werkt het en wat zijn de voorwaarden*:
✅ Je komt in aanmerking voor een bonusvoucher als je samen met een golfmaatje voor de 1e keer een NLGS jaarabonnement afneemt of tenminste 12 maanden lang geen abonnement hebt gehad.
✅ Deze actie is onbeperkt, dus je mag meerdere golfers aanbrengen!
✅ Neem je een abonnement samen met bijv. jouw partner of jouw golfmaatje, vul in het aanmeldproces onder punt 5 de naam en emailadres van de aanbrenger in (dat is jouw golfmaatje). 
✅ Ben je al NLGS golfer en breng je een nieuwe abonnementhouder aan, dan kom je als NLGS speler ook in aanmerking voor een bonusvoucher. Vermeld dit in punt 5 van het aanmeldproces. 
✅ Word je abonnee met 4 nieuwe golfers of meer, dan krijg je 2 bonusvouchers kado. Wordt deze nieuwe groep spelers aangebracht door een NLGS golfer, dan ontvangt deze één bonusvoucher, stuur in dit geval een mail naar klantenservice@nlgs.nl
✅ Je ontvangt na afname van het abonnement een welkomstmail met bevestiging van ontvangst van de bonusvoucher.
✅ De bonusvoucher is na ontvangst 12 maanden geldig, uitsluitend te gebruiken op een lopend abonnement. Je kunt er één keer extra mee spelen op een baan naar keuze.
✅ Deze actie is niet in combinatie met andere acties.

Wil je meer informatie? Kijk op www.nlgs.nlmail naar klantenservice@nlgs.nl bel of app naar 06-10333099